Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Schoonmaker gezocht Amsterdam

Schoonmaker gezocht in Amsterdam? Die heeft u dan bij deze gevonden! Onsa Facility Services is een veelzijdig schoonmaakbedrijf, inzetbaar voor alle soorten schoonmaakwerkzaamheden.

Wij verzorgen de schoonmaak van onder andere kantoren, bedrijven, gemeentelijke instellingen en scholen. Daarnaast verrichten wij ook specialistisch schoonmaakwerk, zoals vloerenonderhoud en dieptereiniging. Wij hebben uitsluitend professionele en betrouwbare medewerkers in dienst.

Onsa Facility Services is echter niet alleen een veelzijdig bedrijf. We zijn ook een duurzaam bedrijf. In onze bedrijfsvoering houden we continu rekening met het welzijn van onze mensen, onze klanten en het milieu. Zo scheiden we ons afval en gebruiken we navulverpakkingen voor onze schoonmaakproducten. We kiezen waar mogelijk voor fabrikanten die, net als wij, duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Ook als het aankomt op het verbruik van energie, de aanschaf van kantoorartikelen en het vervoeren van onze medewerkers houden we rekening met het milieu.

U heeft een schoonmaker gezocht in Amsterdam en u kwam uit bij ons. Laat ons u dan ook een vrijblijvend advies bieden! Stuur ons een mailtje of bel ons even: wij zijn u graag van dienst! Het is tevens mogelijk om schriftelijk contact op te nemen. Ons adres is te vinden op de contactpagina van deze website.

 
Schoonmaakbedrijf inhurenSchoonmaak van kantorenSchoonmaak kantoren AmsterdamSchoonmaken kantoorSchoonmaakbedrijf voor bedrijvenSchoonmaak kantoor
Schoonmaakbedrijf AmsterdamSchoonmaak AmsterdamSchoonmaakdienstenSchoonmaker AmsterdamSchoonmaker gezocht Amsterdam