Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Schoonmaakbedrijf voor bedrijven

Als het aankomt op de schoonmaak van uw bedrijf is alleen het beste goed genoeg. Neem daarom niet zomaar een schoonmaker in dienst, maar kies voor een professioneel en gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor bedrijven. Kies voor Onsa Facility Services!

Onsa Facility Services beschikt over een betrouwbaar team van goed getrainde medewerkers.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een goed oog ontwikkeld voor waar een bedrijf behoefte aan heeft. Daardoor kunnen we u ten eerste van advies voorzien. Ten slotte is dit ons vakgebied! Als schoonmaakbedrijf voor bedrijven kan Onsa Facility Services de algemene schoonmaak van uw bedrijf verzorgen. Daarnaast beschikken we over een specialistenteam met experts op het gebied van vloerenonderhoud en dieptereiniging van keukens en sanitaire voorzieningen. Onze experts worden dan ook regelmatig gevraagd voor het uitvoeren van allerlei herstelwerkzaamheden. We kunnen u dus aan alle kanten van dienst zijn. Wat voor bedrijf u ook heeft, Onsa Facility Services is hét schoonmaakbedrijf voor bedrijven. Wij weten hoe belangrijk een schoon, hygiënisch en net bedrijf is. Maar dat is nog niet alles. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken dan ook volgens ons People, Planet en Profit principe.

Hebben wij uw interesse kunnen wekken, maar heeft u nog vragen? Neemt u dan vooral contact met ons op.

 
Schoonmaakbedrijf inhurenSchoonmaak van kantorenSchoonmaak kantoren AmsterdamSchoonmaken kantoorSchoonmaakbedrijf voor bedrijvenSchoonmaak kantoor
Schoonmaakbedrijf AmsterdamSchoonmaak AmsterdamSchoonmaakdienstenSchoonmaker AmsterdamSchoonmaker gezocht Amsterdam