Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
MVO

Onsa Facility Services MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Onsa  Facility Services heeft zich ten doel gesteld zich te permanent te ontwikkelen als duurzame onderneming. Wij houden in onze bedrijfsvoering voortdurend rekening met onze leefomgeving, zowel naar medewerkers als milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid oftewel People, Planet en Profit.

People 
Na een oriŽnterend gesprek wordt met een kandidaat gezamenlijk afgesproken wat voor de korte termijn de mogelijkheden zijn. Daarnaast vragen wij kandidatennaar hun toekomstplannen en ambities. Gezondheid en ontwikkeling van haar medewerkers is een permanent aandachtspunt binnen onze onderneming. Mogelijk dat een opleiding de kandidaat kan helpen zijn ambities te realiseren. Gezamenlijk wordt bezien wat de mogelijkheden zijn. Medewerkers van Onsa Facility Services worden begeleid naar nieuwe opdrachtgevers. Binnen de kantoor- en magazijn locatie  is een aparte opleidingsruimte gecreŽerd, waarbij medewerkers zowel theoretisch als praktisch worden ≠opgeleid. Er is een speciale ruimte voor het daadwerkelijk oefenen met apparatuur. Onsa Facility Services werkt samen met UWV en daaraan gelieerde organisaties ten einde medewerkers met een achterstand of werkeloosheid weer naar een nieuwe baan te begeleiden.

Planet 
Onsa  Facility scheidt haar afval en biedt dit gescheiden aan bij afvalverwerker. Scheiden van plastic, glas, papier en andere verpakkingen zijn uiteraard een basisonderdeel van de bedrijfsvoering. Onsa werkt met navulbare verpakkingen en producten van topfabrikanten welke op het gebied van milieu en milieubelasting toonaangevend zijn. Op het gebied van vervoer, kantoormaterialen, energieverbruik etc. toetst Onsa  zwaar op milieuaspecten.

Profit 
Op het gebied van Profit stelt Onsa Facility zich ten doel alle directiebesluiten niet alleen te richten op Profit, doch milieu, omgeving en belang medewerkers een zware rol toe te kennen. Als directeur neem ik hierin duidelijk mijn verantwoordelijkheid.

Roel Vlootman                                                                                      
Directeur
 
Schoonmaakbedrijf inhurenSchoonmaak van kantorenSchoonmaak kantoren AmsterdamSchoonmaken kantoorSchoonmaakbedrijf voor bedrijvenSchoonmaak kantoor
Schoonmaakbedrijf AmsterdamSchoonmaak AmsterdamSchoonmaakdienstenSchoonmaker AmsterdamSchoonmaker gezocht Amsterdam